Boedapest, Hongarije

De omgeving van de stad is prachtig met een rijk architectonisch en historisch erfgoed: het biedt een ongeƫvenaarde combinatie van cultuur, bloeiende gastronomie en de voordelen van thermale wateren en werelderfgoed. De parel van de Donau is niet alleen de beste Europese bestemming, het is ook een van de mooiste en veiligste steden ter wereld. Boedapest biedt de elegantie van Parijs, het architectonisch erfgoed van Wenen, de charme van Porto, de zachte manier van leven van Stockholm.

Braga, Portugal

Braga trekt al duizenden jaren reizigers uit de hele wereld aan. Braga (1 uur met de trein van Porto) is sprankelend, charmant en vol leven. De stad biedt het beste van Portugal in een vriendelijke en warme sfeer. Wandel door de winkelstraten en bewonder de schoonheid van de gotische kathedraal. Neem een romantische pauze in de Santa Barbara Tuin of wandel naar de top van Bom Jesus do Monte. Zelfs de hemel lijkt geen grens te zijn voor Braga en haar bewoners. Of u nu gelovig bent of niet, het heiligdom van Onze-Lieve-Vrouw van Sameiro is adembenemend mooi en inspirerend.

Shopaholic? Geen probleem, Braga biedt een unieke ervaring met een mix van traditionele winkels, jonge designerwinkels en winkelcentra. Wilt u ontroeren, dansen, lachen en onvergetelijke momenten delen? Braga biedt het hele jaar door evenementen van hoge kwaliteit. Meer? De grootste Witte Nacht van Europa vindt plaats in Braga met tientallen straatconcerten. Braga is gemaakt voor liefhebbers, avonturiers, foodies, geschiedenisfanaten en mensen die op zoek zijn naar nieuwe trends en ervaringen. Open je ogen, schoonheid is overal om je heen!

Athene, Griekenland

Zon, gastronomie, cultuur, nachtleven, monumenten, de zee, een blauwe hemel… Welkom in Athene, een van de beste bestemmingen in Europa! Athene staat elk jaar in de top 15 van bestemmingen en trekt het hele jaar door Europese reizigers aan die op zoek zijn naar hun roots, maar ook reizigers van over de hele wereld. De stad is historisch en is de bakermat van de Europese filosofie. Athene is zowel doordrenkt van geschiedenis als gericht op moderniteit en de culturele en economische vraagstukken van morgen. Reizigers houden van de architectuur, de wijk Plaka, monumenten, gastronomie, trendy winkels maar ook van het nachtleven; de nabijheid van de zee (op 15 minuten afstand van het centrum) maakt de stad ook zeer aantrekkelijk. Een stad van paradoxen en grote contrasten, in het land dat als eerste de hoffelijkheid en vrijgevigheid ten opzichte van mensen die ver van huis zijn uitgevonden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *