Als we het hebben over de beste plaatsen om te bezoeken op Ibiza, zullen de meesten van jullie San Antonio, Playa d’en Bossa, Santa Eulalia of Dalt Vila noemen. Heb je echter ooit van Formentera gehoord? Dit kleine eiland ligt op 7 km van Ibiza. Dit kleine eiland zal je verbazen met zijn prachtige natuurlijke uitzicht. Hoewel dit eiland geen luchthaven heeft, kun je het gemakkelijk bereiken met veerboten. Je hoeft alleen maar ongeveer 30 minuten op Ibiza door te brengen. Aangezien dit eiland maar weinig inwoners heeft, biedt het rust aan de bezoekers. Dus, ben je benieuwd naar dit eiland? Hier kun je de gedetailleerde informatie over verborgen juweeltjes op Ibiza bekijken.

Welke toeristische attractie wordt aangeboden?

Er zijn veel plekken die je kunt verkennen op het eiland Formentera. Je hoeft alleen maar een auto huren Ibiza en met de veerboot naar dit eiland te gaan. Een van de meest favoriete plekken op dit eiland is La Savina. Het dient als de belangrijkste haven op dit eiland. Het strand van Lievant is een pittoresk plekje dat je niet mag missen. Dan moet je San Fransisco Javier bezoeken als hoofdstad van dit eiland. Het biedt verschillende indrukwekkende plekken zoals een oude kerk. Deze kerk was een fort. Een andere toeristische attractie die je op dit eiland kunt vinden is Far de la Mola. Op deze plek vind je een vuurtoren op de top van een klif. Dan moet je ook naar Ses Salines gaan, dat een fantastisch uitzicht op de zonsondergang biedt.

Wat te doen op dit eiland?

Je kunt maar een paar activiteiten doen op het eiland Formentera. Je kunt dit eiland wandelend of fietsend verkennen. Je kunt fietsen of scooters huren om dit eiland te verkennen. Wil je meer uitdagende activiteiten doen? Watersporten zijn dan een goede keuze. Je kunt gaan snorkelen of duiken om het adembenemende uitzicht onder de zee van Formentera te zien. Verder kun je kajakken of windsurfen. Een boottocht maken kan een leuk idee zijn om het prachtige landschap van het eiland vanaf de zee te bekijken. Na het verkennen van dit eiland kun je gezellig lunchen of dineren in de verschillende restaurants op dit eiland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.