Het is zomer! Tijd voor een nieuw kleurtje op je nagels. Wil je nou iets meer dan alleen een ander kleurtje, maar bijvoorbeeld ook een leuk design of steentjes en glitter erop hebben? Dan kunnen de meeste mensen beter naar een nagelsalon gaan! Alleen de echte artistiekelingen zullen het aandurven om zelf ingewikkelde designs uit te voeren en thuis aan de slag te gaan. Online kun je gelukkig veel nail kits bestellen, met alle apparaten en materialen die je nodig hebt!

Welke keuzes heb ik allemaal?

Voor welke stijl ga je? Als je helemaal fan bent van glitters, zit je bij Urban Nails op het juiste adres. Zij bieden veel soorten gel base producten aan, in alle kleuren die je je kunt bedenken. Ook kun je kiezen uit genoeg soorten folies en pigmenten om helemaal je eigen ontwerp te realiseren!

Naast Urban Nails heb je natuurlijk ook CND shellac, OPI en Pink Gellac. Dit zijn allemaal hele betrouwbare merken die al jaren bekend staan om de hoge kwaliteit. Met al deze merken is het aanbod heel erg uitgebreid!

Gelnagels aanbrengen

Je begint met je nagels vijlen. Zo zorg je ervoor dat er geen haakjes en scherpe randjes meer zijn en de gelnagellak goed blijft zitten. Als je lange nagels hebt kan je zo verder naar de volgende stap, met wat korte nagels kun je tips aanbrengen. Knip het goed af en zorg dat hij volledig aansluit. Nu breng je een primer aan. Nadat de primer is uitgehard onder de UV lamp, kun je losgaan met je kleuren! Als je een design doet met meerdere lagen, is het slim om na elke laag even uit te harden onder de lamp. Ben je tevreden met je resultaat? Breng dan de topcoat aan en doe je nagels nog een laatste keer onder de UV lamp en je bent klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *